Rätt packtejp för rätt syfte

Packtejp av olika slag är ett effektivt redskap när du ska packa ihop diverse produkter, och beroende på vilket underlag produkterna har krävs olika egenskaper för att uppnå den mest hållbara lösningen. För att kunna erbjuda dig något som uppfyller just dina krav och behov erbjuder vi därför packtejp i olika sorter. Är du exempelvis i behov av packtejp för kartonger med mycket returfiber är en packtejp med starkare häftämnen den absolut bästa lösningen för att kartongen ska hållas förslutet under hela transporten eller tiden som den önskas vara försluten. Vi har ergonomisk tejphållare, Zerotape som har dubbelt så mycket tejp på rullen, minskar arbetsskador i axlar och handleder. Ett annat alternativ är E-tape som också har dubbelt så mycket tejp per rulle jämför med vanlig tejp, något som ger dig mer att arbeta med när du ska tejpa. Med Zerotape eller E-tejp sparar du förvaringsutrymme och minskar antalet beställningar = färre transporter.

Få din packtejp skräddarsydd för ditt företag

Förutom mängd tejp och produkternas underlag kan det även vara väl värt att tänka på i vilken miljö som arbetet sker i. Tejpens egenskaper kan nämligen reagera utifrån värme och kyla och ge dig ett resultat som du kanske inte hade förväntat. Packtejp kan även vara en fantastisk möjlighet för dig att sprida marknadsföring, välj exempelvis att få din packtejp med tryck, för att uppmärksamma ditt företag. Hos oss kan du få packtejp med logga och därmed låta ditt varumärke synas tydligt. Är du osäker på vilken tejp du behöver eller hur du ska gå tillväga för att skaffa en packtejp med logga är det bara att kontakta oss, så hjälper vi dig hela vägen.

Siegenuniversitet fullbordade ett komplett ergonomitest och rapporterade skillnaderna mellan ZEROTAPE® och traditionella tejpdispensrar. Slutsatsen visade en 23% minskad ansträngning i de 7 muskelgrupperna – hand, arm och axel när ZEROTAPE® användes.
En välkommen nyhet för medarbetare som packar lådor och som är angelägna att bli mer effektiva.
Den reducerar arbetsskador väsentligt.

.

Traditionell tejphållare

 ZEROTAPE®