Wellpapp är ett tåligt material som ger stabilitet och staplingsstyrka till kartonger. Flyttlådor i wellpapp är en närmast genialisk konstruktion som har underlättat många tunga flyttdagar. En av de många anledningarna till varför wellemballage gör sig så bra i flyttsammanhang är för att de klarar tidskrävande och påfrestande transporter.

Flyttlådor och wellemballage
I vårt sortiment hittar du slitslådor, flyttlådor och wellcontainrar. Materialets egenskaper skapar stabilitet och staplingsstyrka i förpackningarna. Staplingsförmågan gör också att de fungerar bra i förvaringssammanhang.
Våra slitslådor finns i smarta standardstorlekar. De har mötande ytterflikar i lock och botten. Saknar du en specifik storlek kan vi ta fram speciallådor som måttanpassas efter dina behov. Ofta ser man kartonger och postpaket i wellpapp stå uppradade på postkontorens hyllor. De smarta företagarna har logotyp på sina förpackningar för att utnyttja synligheten. Vi erbjuder möjligheten att trycka på kartongerna. På så sätt får du en säljande förpackning till bra pris.

Förutom kartonger erbjuder vi också wellcontainrar. Det är lådor som placeras på pallar för att underlätta hanteringen av pallarna. Wellcontainrar är en form av wellemballage som underlättar frakt av pallgods. Det smarta materialet är tåligt och håller sig upprätt under långa och påfrestande transporter.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du behöver hjälp och råd inför ditt köp av wellpapp, flyttlådor eller wellemballage. Vi finns här för dig som har frågor om allt ifrån mått och hållbarhet till priser.

Innehåll