Tejp – finns det någon mer allsidig emballageprodukt? Kanske, men att det är en fantastisk uppfinning som underlättat många transporter står klart. Vi erbjuder en rad olika tejpsorter som passar för olika ändamål och underlag. Hitta en variant som passar just dina behov och effektivisera ditt packningsarbete.

Silvertejp och tejp med tryck
Packtejp, maskintejp, silvertejp, papperstejp – och många fler! Vi sätter en blygsam stolthet i att kunna erbjuda rätt tejp för rätt ändamål till våra kunder. Vanlig packtejp finns till exempel i flera olika mått och färger. I sortimentet finns kraftig PP-packtejp som fäster på alla tänkbara underlag, helt vanlig tejp och brun tejp. Vissa är tillverkade för att minimera ljudet när tejpen avlägsnas från rullen och vissa är kända för att hålla jämn kvalitet.

I vårt tejpsortiment finns också varningstejp med olika sorters tryck på. Varningstejpen är tillverkad i mjuk PVC och används för att markera utskjutande detaljer eller där man vill uppmärksamma dolda föremål. Vår golvmarkeringstejp används för att markera linjer på golv och har mycket bra åldringsegenskaper. Avspärrningsbanden i vårt sortiment kan användas för att snabbt och smidigt kunna avgränsa ett utvalt område. Vår alldeles egna tejp, E-tape, och Zerotape innehåller dubbelt så mycket tejp per rulle som andra tejprullar. Dessutom kan du hitta förseglingsremsor och tejpdispenser i vårt generösa tejputbud.

När du ska välja en tejp till ditt emballage är det viktigt att tänka på vilket material tejpen ska fästa på. Glöm inte heller att tänka på i vilken miljö som appliceringen av tejpen ska ske. Limmets egenskaper påverkas av kallt, varmt och fuktigt klimat.

Maximera synligheten för potentiella kunder genom att trycka din logga på packtejpen. Tejp med tryck är vanligt i företag som skickar gods. Kontakta oss för att diskutera vilka möjligheter som finns. Vår kundservice finns också alltid till hands för att svara på frågor om sortimentet och guida dig rätt i djungeln av emballageprodukter.

Innehåll