Vi på Erico Packaging Supplies kan inte nog betona hur viktigt det är använda rätt emballage på gods som ska hanteras och transporteras. Att skydda och fixera de produkters om skickas är a och o för att undvika onödiga transportskador. I vårt sortiment hittar du olika typer av packband av hög kvalitet.

Packband för skonsam paketering
För att undvika de ekonomiska förluster som skadade leveranser ofta innebär gäller det att vara förberedd. Med rätt emballageprodukter, bandningsverktyg och tillbehör kan du säkra hanteringen under transporten. I vårt sortiment hittar du packband för alla typer av emballage och packningsmaskiner.

Det viktigaste för oss är att våra packband är säkra och skonsamma mot godset som ska packas. Varje produkt är unik och vi vill att alla typer av verksamheter ska kunna hitta det de söker i emballageväg hos oss. Därför erbjuder vi flera olika typer av band. PP-band är gjorda av polypropylen och används framför allt till buntning och bandning av paket. PP-band fästs med plastspännen eller plomber och kan användas både manuellt och i automatiska bandningsmaskiner. Även PET-band är ett bra alternativ. Det är tillverkat i polyester och är mycket starkt. Därför används det för medeltung till tung bandning av pallar, buntning och godsfixering. En stor fördel med PET-band är att de är återanvändningsbara. Vi har även VG-band och stålband i olika varianter.

Förutom packband erbjuder vi också smarta bandningsverktyg som underlättar hela packningsprocessen. Här hittar du bland annat friktionsbandare för PET band, stålbandsverktyg och bandningsverktyg till PP/VG-band. Dessutom finns en rad tillbehör, såsom metallspännen, plastspännen och plomber. Även stretchband finns i sortimentet.
Vår kundservice finns alltid tillhands om du behöver hjälp med att välja packband. De kan svara på dina frågor och guida dig rätt så att du kan ta väl genomtänkta beslut.

Innehåll